Tarieven - Mesologie Zuid

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Tarieven

De kosten van een consult bij Mesologie Zuid bedragen € 95,- per behandeling.
Het eerste consult duurt gemiddeld 90 minuten. Een vervolgconsult gemiddeld 75 minuten.
Het is mogelijk het consult contant of via pin te voldoen. De nota ontvangt u via email of direct geprint na het consult.

Bij verhindering graag 48 uur vooraf aan de afspraak bericht, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.


Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw klachten, echter streven wij er naar om na gemiddeld 3 behandelingen merkbaar resultaat te boeken.

Op alle behandelingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vergoedingen 2018
Vergoedingen 2019

Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt het eigen vergoedingenbeleid ten opzichte van de verschillende alternatieve en complementaire geneeswijzen. De leden van de verzekeringscommissie van de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) leggen contact met de verschillende verzekeringsmaatschappijen om Mesologie vergoed te krijgen. Steeds meer verzekeringen vergoeden (gedeeltelijk) een Mesologisch consult.

Voor bijna alle maatschappijen heeft u een aanvullend pakket nodig om voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen. Overstappen naar een andere maatschappij kan in de regel tot 31 december (let op uitzonderingen). Mesologie Zuid is lid van het NVVM Nederlandse Vereninging Voor Mesologie en is aangesloten bij het RBCZ en TCZ. Mesologie Zuid heeft een vermelding in de zorggids.

Wilt u weten of ook uw verzekering het Mesologieconsult vergoedt,  u kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar uw persoonlijke polisvoorwaarden. Of ga naar onderstaand PDF bestand om  te zien welke verzekeringsmaatschappijen een Meologie consult (gedeeltelijk) vergoeden.
Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Ik raad u aan om de vergoedingenrichtlijnen met betrekking tot uw maatschappij en uw polis voor de zekerheid van te voren na te vragen bij uw verzekeraar.


 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu